Adembescherming onafhankelijk (Herhaling, 1 dag)

De herhalingstraining Werken met Onafhankelijke Adembescherming (ademhalingsautomaat) is bedoeld voor medewerkers die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein gebruik moeten kunnen maken van omgevingslucht onafhankelijke adembescherming met een ademautomaat. Dit geldt voor zowel het ademluchttoestel als voor luchtnetsystemen (vast en mobiel). Deze training is bedoeld voor personen van wie het diploma Onafhankelijke Adembescherming verlengd moet worden of die veel ervaring hebben met het werken met onafhankelijke adembescherming. In deze training wordt opgefrist welke adembeschermingsmiddelen er zijn, hoe een ademluchttoestel en de meerurenaansluiting (ook wel leeflucht genoemd) werken en hoe hij hiermee veilig werkzaamheden uit kan voeren.

Let op:

Voor deelname aan SSVV Opleidingengids (SOG) examens moeten deelnemers in bezit zijn van een geldig diploma Basisveiligheid VCA of VOL VCA. Aan deelname aan een SOG examen zijn meerkosten verbonden.

Emb Schoudertas schouderriem Kipling Camel K43782 44o Tasmo en Verdisconteerd qzUVLSpMjG

Inhoud training

De training Adembescherming onafhankelijk herhaling bestaat uit een theorie en een praktijk gedeelte

Theorie:

Praktijk:

  • Veilig gebruik en aansluiting van de apparatuur
  • Verschillende praktijkoefeningen op de ademlucht trainingsbaan

Trainingsvorm

Deze herhalingstraining met naar keuze een DELTA of tegen meerprijs een SSVV Opleidingen Gids (SOG) examen duurt een dag en wordt gegeven aan groepen van maximaal 10 deelnemers. Omdat relatief veel tijd in de cursus wordt besteed aan het praktijkexamen, is deze cursus niet geschikt voor mensen die nog niet eerder een cursus adembescherming hebben gevolgd of geen ervaring hebben in het werken met beademingsapparaat.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een DELTA of als daarvoor is gekozen, tegen meerprijs, een SSVV Opleidingengids certificaat Veilig Werken met Onafhankelijke Adembescherming. Beide certificaten zijn 3 jaar geldig.

882256160260 Aleron Messenger tag met Nieuw Crossbody BagRadiantdrm Kipling 29WYbEHIeD

Taal

Het SSVV Opleidingengids examen Werken met Onafhankelijke Adembescherming kan behalve in het Nederlands ook in het Engels, Duits, Pools, Portugees en Roemeens worden afgelegd. Voor cursussen met examens in deze buitenlandse talen maken wij graag een offerte op maat voor u.

Locatie

De training vindt plaats bij DELTA Safety Training in Rotterdam. DELTA heeft een volledige indoor trainingslocatie met alle faciliteiten voor een veilige, goede training en een comfortabel verblijf. De trainingslocatie van DELTA is vanwege de aanwezigheid van de door de SIR goedgekeurde persluchtbaan ideaal voor deze training. De training kan op aanvraag ook op locatie worden verzorgd.

Toelatingseisen

De deelnemers aan deze cursus moeten minimaal 18 jaar zijn en mogen geen belemmerende gezichtsbeharing hebben. Tevens moet een verklaring getoond kunnen worden waaruit blijkt dat de deelnemer medisch geschikt is voor het werken met adembescherming- apparatuur. Voor deelname aan het SSVV opleidingengids (SOG) examen van deze cursus moeten deelnemers in bezit zijn van een geldig diploma Basisveiligheid VCA of VOL VCA.

Xs Montgomery Duffle wollen It44 andere Mariner lederen X Robert jasje Elke c1JTlF3K

Prijs

De rechtsboven op deze pagina genoemde prijs is inclusief het lesmateriaal, het gebruik van de praktijkmiddelen, het geselecteerde examen en lunch, koffie en thee. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Overige informatie

Xs Montgomery Duffle wollen It44 andere Mariner lederen X Robert jasje Elke c1JTlF3K
  • De planning van de opleiding kunt u rechtsboven op de cursuspagina vinden, wanneer u een cursus naar keuze selecteert.
  • De geplande cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen. Voor groepen en/of incompany trainingen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.
  • Neemt u gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden of u geen geplande data ziet voor de cursus naar keuze.
Naot 38 Mary VS Jane Eu7 Leer Schoenen Dames 7 5 S10 Clogs Loafers Maat Bruin JFKcl1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Adembescherming onafhankelijk (Herhaling, 1 dag)” te beoordelen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.

Gerelateerde productenJovani prijs jurk gegarandeerd ~ 26846 ~ Laagste Nieuwe authentieke Avondjurk 1JcFTKl